Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak bied ik verschillende soorten therapieën en workshops aan waar ik je graag meer over vertel. Daarnaast kan ik als personal coach en business coach jou ondersteunen in een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij ik je op interactieve wijze aanzet tot effectief gedrag door bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. 

Therapieën en behandelingen

Bio- energetische therapie

Bio energetische therapie is gebaseerd op een samenwerking tussen lichaam en geest. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Negatieve gedachten en ervaringen kunnen nadelige effecten hebben op het lichaam en andersom.
Door verschillende massagetechnieken worden de meridianen in het lichaam geactiveerd en in balans gebracht. Spanningen en pijn in het lichaam worden benaderd en verlicht. Naast massagetechnieken toepassen, maak ik gebruik van het ritueel reinigen van de energievelden en gebruik ik klankschalen om de energievelden in de juiste balans te vibreren. Na de behandeling is het belangrijk dat de ontspanning maximaal voort blijven duren. Daarom laat ik je altijd even liggen op de massagetafel, zodat de behandeling geïntegreerd kan worden en je daarna rustig naar huis kunt gaan.
Duur behandeling: +- 1 tot 1,30 uur per behandeling
Bijdrage bio- energetische therapie behandeling: € 80

Behandeling: MIR-methode

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.
Het is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. Het zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving. Het uitvoeren kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Met de MIR-methode onderzoek ik samen met jou welke blokkades zich verschuilen in jouw hoofd, hart en leven. Hierna geef ik je tools om zelf thuis oefeningen uit te voeren en actief te werken met deze zelfhelingsmethode.
Duur behandeling: +/- 1 uur 30 min
Bijdrage behandeling volgens de MIR-methode: € 125,00

Behandeling: Quantum-Touch

Quantum-Touch is ontwikkeld door Richard Gordon, een onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft er voor gezorgd dat een ieder nu zijn en haar eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen.
Met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken kun je, zonder ingewikkelde protocollen, alles behandelen van hernia, scoliose, rugklachten tot chronische darm en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en alle andere lichamelijke klachten.
Quantum-Touch wordt ook in het algemeen Quantum Healing genoemd of Quantum Touch Healing. Het uitgangspunt is de heupen, schouders en nek in één lijn te brengen waardoor er balans in de organen ontstaat.
 
Duur behandeling: +- 1 tot 1,30 uur
Bijdrage behandeling volgens Quantum-Touch: € 125,00

Integrale Therapie

Bij integrale therapie stem ik de behandelingen af op jouw persoonlijke en specifieke behoeften, jouw belevingen en de problemen die je ondervindt. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. We kijken naar jou als geheel: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Bij integrale therapie maak ik gebruik van een combinatie van meerdere therapeutische methodes zoals gesprekstherapie, regressietherapie en psycho-energiewerk. Door diverse methodes te combineren worden persoonlijke problemen doeltreffend verbeterd of zelfs opgelost.
Als een rode draad wordt de relatie met je moeder in harmonie gebracht. De relatie met je moeder beïnvloed: je gezondheid (ook de gezondheid van je kinderen), je relatie met jezelf, je relatie met je partner en je relatie met de anderen. Je moeder is je bron die je leven heeft geschonken en zij is de eerste teacher voor je geweest. Zij is de sleutel om je blokkades op te lossen en healings proces aan te gaan.
De relatie met je vader beïnvloed: je intuïtie, financieele stroom, het bereiken van je doelen.
Afhankelijk wat is je hulpvraag gaan we samen bewust besluiten met wat gaan we werken.
 
Duur therapie: 3 uur
Bijdrage Integrale Therapie: € 300

Soul Retrieval (Healing volgens sjamanistische benadering)

Volgens het sjamanisme kan bij een pijnlijke gebeurtenis of trauma een deel van onze essentie of onze ziel het lichaam verlaten naar de niet alledaagse werkelijkheid. Dit wordt ook wel zielsverlies genoemd. Binnen de Westerse psychologie benoemt men dit fenomeen dissociatie.
Symptomen van zielsverlies zijn onder andere, maar niet uitsluitend: dissociatie, stress, trauma, depressie, verslavingen, mensen die niet kunnen omgaan met het verlies van dierbaren, geen relaties in stand kunnen houden, chronische problemen met gezondheid en concentratie problemen.
De Soul Retrieval reis wordt begeleid door oeroude rituelen: zang, het ritme op de sjamaandrum en in samenwerking met spirithelpers. Hierdoor kan ik jouw verloren zielendeel of delen opsporen en weer terugbrengen in het lichaam, waardoor de heelheid van de ziel zich weer herstelt. Kwaliteiten die je bent kwijtgeraakt worden hierdoor bij je teruggebracht.
Duur behandeling: +- 1 tot 1,5 uur
Prijs Soul Retrieval: € 125

Workshops

Workshop Vrouwelijke kracht

Ervaar wat een bijzonder geschenk het is om vrouw te mogen zijn. Schud je los uit deze mannelijk georiënteerde wereld en manifesteer de vrouwelijke oerkracht in jezelf.
 
Onder begeleiding van liefde, wijsheid en spiritualiteit neem ik je mee terug naar de bron, op reis naar je innerlijke zelf. Deze reis maken we in het licht van de volle maan. De mystieke kracht van de volle maan versterkt het proces. Samen ervaren we de helende energie van het licht.
 
De baarmoeder is een plek van creatie, vreugde, geboorte en leven. Onbewust dragen we in de baarmoeder pijn en verdriet van vrouwen in onze biologische en energetische lijn. Op diepere lagen harmoniseren wij deze vrouwelijke lijn: dochter – moeder – grootmoeder –overgrootmoeder…. Ervaar de heling en voel je herboren in kracht, schoonheid en integriteit.
 
Wat kun je verwachten?
De drie avonden staan in het teken van verbinding, plezier, creativiteit, heling en verwerking. Met muziek, beweging, groepsoefeningen, meditaties en verborgen oude sjamanistische rituelen gaan we aan de slag met het helen van:
  • de baarmoeder
  • het innerlijk kind
  • de moeder/dochter relatie
Je bent van harte welkom om dit oeroude en prachtige ritueel te ervaren.
Duur workshop: 3 avonden van 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur
Bijdrage workshop Vrouwelijke Kracht: € 260

Workshop “Sjaministisch reizen: Ontdek je krachtdier”

Wat is sjamanistisch reizen? Heel kort gezegd: we krijgen informatie op “paranormale” wijze, dwz buiten de vijf “normale’ zintuigen om. Dit doen we volgens methode die bekend waren of nog zijn in sjamanistisch culturen. In sjamanistisch bewustzijn bereizen we de NAW ( de niet alledaagse werkelijkheid, de midden wereld, bovenwereld en benedenwereld). Je leert al die technieken om te reizen.
 
Het power animal of krachtdier staat voor de oerkracht die ons als persoon in leven houdt. Je kunt het ook zien als je karakteristieke manier om voor jezelf te zorgen en je oerkracht te hervinden en te gebruiken in het dagelijkse leven. Het is natuurlijk interessant om te weten wat je krachtdier is. Het kan je iets leren over jouw positieve kwaliteiten, maar ook over de valkuilen.
 
Duur van de workshop: afhankelijk van de aantal deelnemers
Bijdrage: € 180,00

Workshop Vision Board maken

Creëer en manifesteer! Iedereen heeft dromen, wensen en doelen. In een kleine setting ga je aan de slag met het (her)ontdekken van jouw dromen, wensen en doelen. Dit doen we door naar binnen te keren, met elkaar in gesprek te gaan en in te tunen middels een geleide meditatie.
 
Hoe zie jij jouw ideale toekomst? Welke hulpbronnen heb je hiervoor nodig? Wat zijn jouw talenten en wat zijn jouw uitdagingen? Welke gebeurtenissen uit het verleden hebben jou gebracht waar je nu bent?
 
Een vision board is een krachtig en effectief middel om jouw doelen helder te krijgen, focussen en vervolgens te realiseren. Tijdens de workshop zal er gezorgd worden voor een biologische lunch, waarna we naar buiten gaan voor een fijne wandeling. Met frisse energie maken we onze creaties af, waarna je naar huis gaat met jouw unieke en persoonlijke vision board. Geef jouw vision board een mooie plaats in jouw huis en ontdek zelf de kracht van visualiseren!
 
Deze workshop is ook heel geschikt voor een groep of op de werkvloer! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 
 
Duur workshop: de workshop wordt georganiseerd op een zaterdag of zondag van 10.00 tot 16.00 uur
Inclusief: gesprekken, gezelligheid, geleide meditatie, lunch en vision board.
Graag zelf het volgende meenemen:
  • Kleurtjes, verf, krijt o.i.d. om jouw vision board kleur te geven;
  • Geprinte foto’s, afbeeldingen en woorden die je op je vision board wilt plakken; en
  • Tijdschriften waar je uit wilt knippen.
Bijdrage Workshop Vision Board maken: € 80,00 

Workshops voor Team Building op de werkvloer

Als coach houd ik mij bezig met het stimuleren van het (werk)geluk van personeel binnen een bedrijf of organisatie. Mijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat werknemers zich fijn voelen op de werkvloer.
 
Organisaties investeren steeds meer in het welzijn van hun werknemers. Denk bijvoorbeeld door het aanbieden van sportfaciliteiten en coaching. Dit is ook hard nodig in de huidige samenleving. Door hoge werkdruk en stress kan het werk veel van een werknemer vergen en zelfs tot een burn out leiden. Dit wil je als werkgever natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk om te investeren in het geluk van je werknemers. Gelukkige werknemers zijn namelijk betere werknemers.
 
Geluk op het werk is een essentieel ingrediënt voor het leveren van goede werkprestaties. Door dit geluk bij werknemers te verhogen, gaan de werkprestaties omhoog. Het zou geweldig zijn als je collega’s als familie en vrienden kunt beschouwen. Dan is er samenhorigheid, samenwerking en ben je bereid elkaar te helpen en te steunen.
 
Als coach is mijn doel de organisatie te boosten door deze van binnenuit te voeden en te stimuleren. Door het aanbieden van creatieve programma’s, zowel op individuele basis als in groepsverband, ontdekken werknemers waar zij energie van krijgen, waar zij goed in zijn en wat zij belangrijk vinden in hun werk. Denk hierbij aan het organiseren van groepsactiviteiten, één-op-één oefeningen en het creëren van een fijne werkomgeving.
 
De belangrijkste vraag voor organisaties, is wat het uiteindelijk gaat opleveren.
  • Gelukkige medewerkers zijn energieker en presteren beter. Ziekteverzuim wordt minder en werkprestaties gaan hierdoor omhoog.
  • Wanneer een medewerker gelukkig is op het werk, straalt diegene dat ook uit. Zij dragen hun werk een warm hart toe en zullen vol lof over hun werk praten. En medewerkers zijn de ambassadeurs van de organisatie, voor nieuwe klanten en voor nieuwe medewerkers.
  • Wanneer medewerkers gelukkig zijn, worden zij creatief. Dit betekent dat ook de organisatie kan groeien door innovatieve ideeën.
  • Betere resultaten, hogere omzet en tevreden klanten. Wanneer gelukkige medewerkers klantencontact hebben, zal hun geluk bij de klant ook voelbaar zijn.
Programma en bijdrage: in nader overleg

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is onderscheidend van andere soorten yoga. Het woord Kundalini is ontstaan in het Sanskriet, de taal van het oude India. Kundalini gaat over het vergroten van je levensenergie en je bewustwording. Het uitgangspunt is dat alles met elkaar is verbonden. Het idee is dat het hele universum in jezelf leeft, en tegelijkertijd ben je een klein deeltje van het grote geheel.
 
De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld tot Kundalini Yoga docent door diverse Kundalini Yoga opleidingen af te ronden en in de leer te gaan bij meerdere leermeesters. In de Kundalini Yoga les tijd begeleid ik een serie oefeningen met een bijpassende meditatie. Zo’n serie wordt een kriya genoemd. Er zijn honderden verschillende kriya’s en door de combinatie van verschillende technieken is elke les weer anders. Iedere les kies ik een kriya die past bij dat moment of het gewenste effect van de les. Een keer per week geef ik in mijn praktijk Kundalini Yoga les aan een vaste groep. Daarnaast geef ik wekelijks Kundalini Yoga lessen bij sportcentrum Pelikaan. Het is uiteraard ook mogelijk en verrassend leuk een Kundalini Yoga les te organiseren op de werkvloer!
 
Duur les: 1 tot 1,1 uur
Bijdrage Kundalini Yoga les: € 12 per les per persoon, op de werkvloer in overleg

Retreats naar het buitenland

Sinds een aantal jaar organiseer ik retreats naar het buitenland. Ik organiseer twee keer per jaar een reis naar Tsjechië. We verblijven een week in een kuuroord in de natuur waar je op maat gezondheidsbehandelingen krijgt. Daarnaast zit er een stuk coaching in het programma en bewustwording door dagelijkse meditatie en kundalini yoga. Reken vooral op een hoop gezelligheid en quality time voor jezelf!
 
Ik ben nu bezig met het opzetten van een bijzondere reis, namelijk naar mijn thuisland Kirgizië. Deze reis zal minimaal twee weken duren waarbij we verschillende krachtplekken en sjamanen gaan bezoeken en ervaren hoe het is om in een yurt te slapen. Er is ruimte voor verschillende activiteiten zoals paardrijden in de natuur en over de markten te struinen. We komen weer in verbinding met authentieke omstandigheden waarin we deelnemen aan meerdere sjamanistisch rituelen.
 
Duur retreat: afhankelijk van de reis
Bijdrage retreat: op aanvraag

Wil je meer weten over coaching, de therapieën, behandelingen en de workshops? Of wil je graag een besloten bijeenkomst organiseren met een ander thema? Er zijn veel mogelijkheden! Zo kan ik een bijzonder moment in jouw leven ceremonieel inwijden op locatie of met een op maat bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan: opening nieuw bedrijf, aankoop nieuw huis, samenwoning, verloving, huwelijk, verwelkoming ouderschap en baby, pensioen etc. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Contact
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google